CONSTRUCCION DE CHALETS Y CASAS PREFABRICADAS, CASAS DE MADERA, CHALET DE MADERA
INICIO CASAS PREFABRICADAS AMERICANASCASAS PREFABRICADAS AMERICANAS, CASA DE MADERA, FOTO DE CASA, VIVIENDA PARA JOVENES, PLANOS DE CASAS, PROYECTOS

CASES AMERICANES

Estimats Señores:

Rebin la nostra més cordial salutació per tal de presentar-los un servei que CASASTAR GLOBAL BUILDING S.L. va crear atenent les nombroses demandes que en el seu dia se'ns van presentar, [lloc | parada | ja | posat] que LES CASES AMERICANES, és un fenomen internacional.

Construïm cases amb tecnologia més habitual per a EEUU, Canadà i Europa del Nord amb entramat lleuger de fusta.
No tenen res a veure amb cases de fusta de troncs, o cabanyes del camp temporals. És un habitatge sòlid i de ple valor que servirà durant alguns segles a Vostè, els seus fills i els seus néts.

Les estructures de les nostres cases de fusta es fabriquen en instal·lacions canadenques, amb fusta del pi nòrdic de creixement lent especialment tractada.

A nivell acabats les cases prefabricades són iguals que cases tradicionals amb diferència en que tots els elements estructurals són de fusta en lloc de formigó i acer (casa de fusta amb carcassa).

Casas prefabricadas

Tres avantatges principals:

PREU - FINS 30% MÉS ECONÒMIC!
SOL·LICITI EL SEU PRESSUPOST

EXECUCIÓ - CASA DE 120M2 EN TRES MESOS CLAU A MÀ!
PASSOS DE MUNTATGE

QUALITAT - CASES DE FUSTA SÓN ECOLÒGIQUES I AMB AÏLLAMENT FINS 50% SUPERIOR A LES DE FORMIGÓ I MAÓ!
MEMÒRIA DE QUALITATS


CASES AMERICANES TENEN GARANTIA DE 10 ANYS I PODEN HIPOTECAR-SE IGUAL QUE LES TRADICIONALS.

Casastar Global Building S.L. construeix les cases de fusta en tot el territori nacional.

 

Les nostres cases prefabricades es fabriquen a instal·lacions i a la base de tecnologia d'empresa NASCOR_INC. (Canadà), un de els lideris mundials en fabricació d'habitatge prefabricat amb entramat lleuger.
La fusta que s'usa és el pi nòrdic [assecada en càmeres fins un 12% i tractada. Tota la cadena de producció aquesta patentada i automatitzada amb ordenadors. La casa ve en panells tallats i preparats per instal·lar. 80% de la població d'EEUU, Canadà, Japó i Europa del nord viu a cases prefabricades amb carcassa de fusta.
Encara té dubtes sobre Cases Americanes? Informi's en apartat "DUBTES I PREGUNTES".